ALLE UDGIVELSER / De døde dukkers hævn
De døde dukkers hævn

Fakta

Forfatter: Ellen Holmboe
Illustrationer: Lasse Bekker Weinreich
Sider 159, hardback, gennemillustreret i sort/hvid
Lix 18

Køb bogen

Find aktuel pris på bog.nu

De døde dukkers hævn

Hvordan stopper man tre mobbere, der er større end en selv og helt unden hæmninger? Man skræmmer livet af dem!
 
Victor og Mary er konkurrencesvømmere og fans af Frankenstein. En stormfuld halloweenaften vækker de en flok genoplivningsdukker til live. Så lokker de kobberne over i svømmehallen og pudser dukkerne på dem. men snart vender de døde dukker sig mod deres skabere.
 
"De døde dukkers hævn" er en sjov og anderledes gyser af forfatteren bag B.I.T.Z., Freakshow og Superskurkeskolen. 

Inspirationen kom, da forfatteren gik forbi en stand med yderst livagtige genoplivningsdukker på en skolemesse og tænkte: "Hvad nu hvis ..."

Omtale

Ulla Pagh Andersen, bibliotekar, gyserekspert og blogger
"Historien er fuld af action, humor og lidt kærlighed, og slutningen er meget dramatisk. Jeg er sikker på, at målgruppen vil sidde med tilbageholdt åndedræt, når det endelige opgør udspiller sig i svømmehallen. Jeg blev i hvert fald helt grebet af stemningen."

"Endelig er jeg også nødt til at rose Lasse Bekker Weinreichs sort/hvide illustrationer, som meget stemningsfuldt indleder hvert kapitel. De rammer præcis den rette atmosfære af hygge kontra uhygge, og jeg ville elske at have dem i plakatstørrelse."
 
Læs hele anmeldelsen på gyseren.dk
 
Ann-Kristine Hald, bibliotekar, blogger
"Det her er en af de bøger, som er umulig at holde pause i. Man ved aldrig, hvad der sker på næste side og jeg var vældig godt underholdt. Der er mere uhygge i bogen end man umiddelbart tror og det er fedt at følge outsiderne Victor og Mary, som ikke er bange for at stå inde for hvem de er. Illustrationerne, som Lasse Bekker Weinreich står bag, passer utrolig godt til historien og jeg krydser fingre for, at det ikke bliver sidste bog jeg får i hænderne med hans illustrationer.

Alt i alt en fantastisk spændende bog som vil få ethvert barn og enhver voksen til at gyse, da man aldrig rigtig ved, hvad der sker på næste side med vennerne Mary og Victor og deres plageånder."
 
Læs hele anmeldelsen på ordfraenbibliofil
 
Lasse Bekker Weinreich står bag de stemningsfulde sort/hvide illustrationer.
 
 
 
 
 
Forlaget Løse Ænder - Hedebygade 3, 5. - 1754 København V - CVR 32 13 75 04 - Tlf.: 30227597 - Seneste opdatering 17. januar 2024