ALLE UDGIVELSER / Max Skræk / Bog 2. På gravens rand

Køb bogen

85 sider. Illustreret af Rasmus Jensen.
Bog 2 af 8.
 
Læs en smagsprøve fra bogen (første kapitel)
 
Pbog:
Hardback. Pris 140 kr. + moms. 
Se bogpriser.dk
 
Ebog:
55 kr. på Saxo.com (prisen kan variere),
 
Hele serien (8 bind):
Kan bestilles med rabat hos Løse Ænder.
 
Signerede eksemplarer:
Kan bestilles hos Henrik Einspor.

Bog 2. På gravens rand

Max 2
 
Anden bog i serien. Udkom i april 2011, samme dag som bog 3 i øvrigt.
Rasmus Jensen har igen gennemillustreret bogen på fornemste vis.
 
 
Max Skræk illustration fra bog 2
 
Max Skræk er begyndt at føle sig hjemme hos Isabel. Men det er ikke let at holde en forfængelig afdød skrækskuespiller skjult. På byens kirkegård er man alarmeret af et mystisk hærværk på en af gravene - Max Skræks grav. Jorden er helt rodet til og gravstenen væltet. Den lokale politimand beslutter sig for at løse mysteriet. Samtidig får vi lidt mere at vide om Max Skræks fortid. Noget tyder på, at han blev myrdet. Men af hvem? 

Anmeldelser og omtale

Bent Rasmussen Skolebiblioteket:

"Mere ”Max Skræk”

En kold nat i oktober steg Max Skræk op af sin grav hidkaldt af pigen Isabel, der skulle aflægge en slags ”svendeprøve” ved at gå op i en gammel mølle og tre gange sige ”Max Skræk” for at blive rigtig accepteret i sin nye klasse. I første omgang troede hun ikke, at der var sket noget, men da hun kom hjem, sad spøgelset Max Skræk ”lyslevende” i hendes værelse på Pension Granly.

Sådan startede Henrik Einspors nye serie om ”Max Skræk – Mere levende end død” sidste år. I bind 2, ”Max Skræk – På gravens rand”, opdager man, at Max Skræks grav er blevet skændet, og man mistænker byens børn for at være synderne, men Isabel, der bor på Pension Granly, ved, hvad det handler om. Landbetjent Strøms søn, Jon, der går i klasse med Isabel, advarer hende om, at hans far vil tale med hende for at undersøge, om det er hende, der står bag gravskændingen. Spændingerne mellem Vivian og Isabel er i øvrigt ikke blevet mindre – ja, det må nærmest kaldes krig!

I bind 3 ”Max Skræk – Korslagte knogler” – ”Korslagte knogler” er i øvrigt titlen på et band, der øver på Pension Granly – har Isabel stadigvæk et problem, der hedder Max Skræk, som hun har fået iført en stor frakke for at skjule hans knogler så godt som muligt, og hun har også det pres på sig, at Max Skræk ikke vil gå i graven igen, med mindre han får en anden død med. Derfor forsøger Isabel at blive besøgsven for et ældre menneske for at undersøge, om der er nogen, der snart skal af sted – som det så smukt hedder, når man skal dø.

Max Skræk, der hele tiden kommer med sjove, makabre vittigheder, er i øvrigt ivrig efter at få opklaret, hvem der slog ham ihjel dengang for længe siden. Og her spiller Jons farfar, landbetjentens far, der også var politimand, en rolle, for det var ham, der havde sagen i sin tid.

Jo, det kører for Einspors nye serie om Max Skræk. Han har greb om historien, der er spænding og humor, og så kan man ellers bare glæde sig til bind 4, der har titlen ”Max Skræk – Gennem marv og ben”.

Bent Rasmussen, redaktør af "SKOLEBIBLIOTEKET"<br />
April 2011."

Forlaget Løse Ænder - Hedebygade 3, 5. - 1754 København V - CVR 32 13 75 04 - Tlf.: 30227597 - Seneste opdatering 5. november 2020