ALLE UDGIVELSER / Max Skræk / Bog 4. Gennem marv og ben

Køb bogen

117 sider. Illustreret af Rasmus Jensen.
Bog 4 af 8.
 
Pbog:
Hardback. Pris 140 kr. + moms. 
Se bogpriser.dk
 
Ebog:
 
Hele serien (8 bind):
Kan bestilles med rabat hos Løse Ænder.
 
Signerede eksemplarer:
Kan bestilles hos Henrik Einspor.

Bog 4. Gennem marv og ben

Gennem marv og ben
 
Fjerde bog i serien. Udkom i december 2011. Rasmus Jensen har endnu en gang gennemillustreret bogen på fornemste vis.
 
 
Max Skræk illustration fra bog 5
 
Isabels problemer vokser. Grillejerens hund, Nero, har stjålet Max Skræks knoglehånd og er stukket af med den, og Strøm på plejehjemmet er besat af at opklare mordet på skrækskuespilleren. Max går sine egne veje, og Isabels tante bliver mere og mere overbevist om, at det spøger i det gamle Pensionat. Hun kontakter en clairvoyant, og under en spiritistisk seance kommer der mere frem end godt er. 

Anmeldelser og omtale

 
Palles Gavebod:

"Isabel har taget job på byen plejehjem i håb om at finde en, der kan tage Max med sig i graven.

Samtidig sker der underlige ting i byen - bl.a. andet ser tante Edel en helvedes hund med en skelethånd i munden - puha.Er hånden fra kirkegården eller hvad?

Lina og Luna har set døden sammen med Isabel og der skal holdes kostumebal med gysertema fordi det er halloween...

Jo der sker virkelig noget i denne 4. del af Max Skræk så det er bare med at gå i gang med den og finde ud af, om Isabel virkelig er død, om Isabel får Max i graven igen eller om han kommer med til fest. Og hvad med Alis hund - kommer den hjem med et helt skelet eller???

Meget spændende og fyldt med handling - virkelig god
 
Anmelder har givet bedømmelsen:
Herre godt!"
 
Bent Rasmussen, Skolebiblioteket:

"Flere ”Max Skræk”

 

Så er Henrik Einspor nået til bind 4 og 5 i sin nye serie om den genopstandne skrækfilmskuespiller Max Skræk og pigen Isabel, og mens man læser, tænker man uvilkårligt: Hvad mon Einspor nu finder på?

Einspor leger - og leger godt - og med den kreativitet, han lægger for dagen, bliver det med garanti en laaaang serie, og han bebuder da også i pressemeddelelsen, at bind 6 og 7 udkommer i foråret 2012, men det stopper med garanti ikke der!

Situationen "Gennem marv og ben" (Bind 4) er den, at Isabel har problemer med at få Max Skræk til at vende tilbage til sin grav. Det kan nemlig kun klares, hvis hun finder en person, han kan tage med sig i graven. Derfor har hun påtaget sig arbejde som besøgsven på plejehjemmet i det lønlige håb, at der nok vil være en af beboerne, der kradser af. Hun bliver tildelt den gamle, lidt sure, kriminalbetjent Strøm, og da han hører om Max Skræk, liver han op, erindrer pludseligt noget fra gamle dage og er ganske sikker på, at Max Skræk i sin tid blev forgiftet med en kiksekage.

Der sker selvfølgelig en masse hele tiden. Henrik Einspor sætter gang på gang sine touche ind. På et tidspunkt snupper en hund Max Skræks ene hånd, og det fører selvfølgelig groteske situationer med sig. Isabels tante Edel ser en nat Max Skræk og tror, at det er hendes afdøde mand, Albert der går igen. Osv. osv. Der er hele tiden gang i den.

I "Jord under neglene" (Bind 5) fortsætter løjerne. Den gamle kriminalbetjent Strøm viderefører sin teori om kiksekagen og overtaler Isabel til at lave en med den forhåbning, at den, der myrdede Max Skræk, vil gå i fælden. Han står også op en nat, da der kommer underlige lyde fra havestuen, men … " … i næste nu forsvandt benene under ham, samtidig med at hans hoved eksploderede. Og til lyden af faldende potteskår og med en bisværm af blinkende stjerner for øjnene blev han sendt til tælling mellem haveredskaber, urtepotter og sække med kunstgødning.

Det ville aldrig være sket for James Bond, nåede han lige at tænke, inden alt blev mørkere end mørkt omkring ham." (side 93) - To be continued!

"Max Skræk-bøgerne" er strålende og veloplagt underholdning. Mere af den slags, tak!

Bent Rasmussen, redaktør af "SKOLEBIBLIOTEKET"
Januar 2012."

Max Skræk

Henrik Einspor: Max Skræk, bind 4 og 5. 175 kr. stykket, hhv. 117 og 93 sider. Løse Ænder.

Af DAMIÁN ARGUIMBAU

Dette er bind 4 og 5 i den underholdende serie om Isabel, der bor i den lille Mølleby hos sin tante. Isabel er ved et uheld kommet til at vække den afdøde skuespiller Max Skræk fra graven. Han er meget mod Isabels vilje flyttet ind hos hende og tanten. Den eneste måde, Isabel kan slippe af med ham igen, er ved at finde en, som Max Skræk kan tage med sig tilbage i graven. Men Isabel har svært ved at dømme en anden til døden. Klassens populære pige er ellers en god kandidat, men Isabel har fået en anden idé: Hun vil være besøgsven i alderdomshjemmet.
Her håber hun at finde en syg olding, som ingen vil savne. Den pensionerede landbetjent Strøm, som hun skal være besøgsven hos, er et surt brokkehoved. Men Strøm er også i gang med at opklare, hvem der egentlig myrdede Max Skræk i sin tid. Han har en plan, som Isabel skal hjælpe ham med.
To vildt sjove bind til begge køn, som holder kvaliteten. Måtte fortsættelsen snart dukke op!

Anmeldelse tidligere bragt den 10-02-2012 i Weekendavisen

© Damián Arguimbau

Forlaget Løse Ænder - Hedebygade 3, 5. - 1754 København V - CVR 32 13 75 04 - Tlf.: 30227597 - Seneste opdatering 5. november 2020