ALLE UDGIVELSER / I klovnenes kløer
I klovnenes kløer

Fakta

Titel: I klovnenes kløer
Forfatter: Henrik Einspor
Forside: BRETH DESIGN v/ Mette Breth
Sider 174, softcover
Vejledende pris: 313 kr.

Køb bogen

Se aktuel pris hos bog.nu
 
 

I klovnenes kløer

De mystiske klovneangreb som fyldte medierne i efteråret 2016, gjorde ikke ligefrem klovnefiguren mere vellidt blandt folk. De maskerede og lalleglade klovne, som tidligere fremkaldte latter, når de optrådte på slap line i cirkus, fik pludselig en mere skræmmende og farlig side.

Og farlige klovne er der masser af i denne gyserroman. Vi befinder vi os i moletivoliet i en engelsk badeby. En ung mand, Jakob, har feriejob i Fiskedammen, en bod, hvor små børn kan fange magnetfisk i et bassin og vinde præmier. Da en lille dreng pludselig forsvinder efter at have vundet en klovnedukke, går en eftersøgning i gang.

Jakob opdager i sin søgen efter drengen en portal under molens dæk, og da han bevæger sig igennem den, havner han i en skræmmende parallelverden. En verden, hvor det er klovne der styrer løjerne. Jakob må ikke blot redde drengen, men også sig selv.
 
I klovnenes kløer er Henrik Einspors første YA-bog siden Porcelænsdukken.
 
Til alle voksne og unge fra 12 år, der sætter pris på ægte horror.

Mette Breth står bag det skræmmende, flotte omslag.

Omtale

"Alene for den stemningsfulde forside bør man læse bogen. Men heldigvis følger indholdet helt med… det er fedt, at også en YA gyser kan overraske både på handlingen og på gyset." Gyseren.dk
 
 
"Anbefales til børnebibliotekter, der ikke vil gå ned på hårrejsende gyserhistorier." Lektør
 
I klovnenes kløer
Forsidedesign Mette Breth
 
Forlaget Løse Ænder - Hedebygade 3, 5. - 1754 København V - CVR 32 13 75 04 - Tlf.: 30227597 - Seneste opdatering 5. november 2020