LETLÆSTE / Klassens klovn
Klassens klovn

Fakta

Forfatter: Henrik Einspor
Omslag: Andreas Erstling
85 sider, hardback
Lix 11

Køb bogen

Se aktuelle priser hos bog.nu

Klassens klovn

Der er skrevet mange mobbehistorier, men den her tager med garanti fusen på sin læser.
 
Vi følger den veltilpassede elev i en velfungerende 7.-klasse. En person, alle vil kunne lide og føle sympati for, men hov, kommer man i virkeligheden til at holde med de forkerte, vil man spørge sig selv efter endt læsning.
 
Bogen er udkommet i Løse Ænders 'røde' serie af ekstremt letlæste hardbacks. Bøger for større børn, som stadig er læsemæssigt udfordrede.

Omtale

"Einspor har med Klassens klovn virkelig overrasket mig. Eller nej. Imponeret mig er et bedre ord. Den er spændende, mystisk og uhyggelig på en meget besynderlig måde. Jeg sidder lidt med en følelse af at have læst en psykologisk gyser/thriller, men fortalt i børnehøjde. Genial oplevelse."
Mark Liebst, drengetiltjeneste
 
Læs hele anmeldelsen hos drengetiltjeneste
 
"Einspor fortæller med lix 11 og på 85 sider en vedkommende historie med fylde og fortolkningsmuligheder. De læsesvage unge vil føle sig hørt og taget alvorligt; og alene derfor bør den bo på alle PLC’er og være kendt af alle læsevejledere."
Mette Sofie Kirkedal, bogoplevelsen
 
Læs hele anmeldelsen på bogoplevelsen
 
Forlaget Løse Ænder - Hedebygade 3, 5. - 1754 København V - CVR 32 13 75 04 - Tlf.: 30227597 - Seneste opdatering 5. november 2020