Andre titler

Vi udgiver mange serier, men også enkeltstående bøger. 
 
 Bølgen
Jens og Helga er på vej hjem langs den øde strand, da havet, himlen og fuglene begynder at opføre sig forkert.
Baset på virkelige begivenheder, da en tsunami ramte den jyske vestkyst i 1858. 
 
Drama og dokumentar smelter sammen i denne historie om, hvor galt det gik for Counter-Strike-spilleren Lucas, der med vold og magt ville have en ny gamerskærm.
 
Hvad ville du gøre, hvis du kun havde ti dage tilbage?
Kort sagt: Melancholia i lix 7.
 
 
Selv den bedste klasse kan have svært ved at rumme én, der er anderledes, én, der kommer fra et fremmed sted, én, der klæder sig mærkeligt, én, der er en klovn.
2. verdenskrig, luftslag, en forelsket Luftwaffepilot, en tysk doktor Frankenstein og Hitlers desperat hemmelige plan. Alt er samlet i dette brag af en historie.
De døde dukkers hævn
Gys, grin og Frankenstein i en svømmehal!
Victor og Mary kommer på dybt vand, da de forsøger at skæmme livet af deres mobbere ved sætter liv til en flok genoplivningsdukker.
De to myr
Langt inde i skoven, i et forladt hus, bor de to myr. De tænker ikke på andet end at få noget godt at sætte tænderne i. Men de er langt fra skovens farligste dyr.
Farlig fisketur
Hvem har ikke drømt om at fange den gamle gedde, som der går alverdens historier om? Også selvom mosen er forbudt for børn. Og, skal det vise sig, med god grund.
En grum fisk
"En grum fisk" er den letlæste version af "Farlig fisketur" - men man mærker det ikke. Bogen er i lækkert udstyr, der appellerer til de ældste elever, der har brug for lav lix.
 
Stjernedrengen
Sovjets rumprogram i 1960'erne var ikke for børn.
 
Henrik Einspor har skrevet en barsk og rørende historie, der godt kunne være sand.
 
I klovnenes kløer
Tag med til en grum verden, hvor klovnene regerer!
 
Henrik Einspor har skrevet en rendyrket horrorroman for voksne og unge fra 12 år.
Hjælp jeg er en snemand
Hvad ville du gøre, hvis du vågnede op og var blevet forvandlet til en snemand? Det må Nis Hviid-Juhl se at finde ud af - inden han smelter. Julegys a la Holmboe.
 
Marie Esrums løgn
Hvad får man, når man kombinere en pige, der kan mere end sit fadervor, med en egensindig bugtalerdukke?
 
Flugten fra skinkeekspressen
Der er hverdagskost at læse om svinetransporter, der vælter. Men hvad sker der egentlig med de svin, der stikker af og prøver lykken?
 
Drengen der tænkte ting
En dreng, der kan tænke ting ... Det må der være penge i, tænker talentspejderen Jim Horn. Men måske har han forregnet sig?
 
Vintersorg
Den giftefærdige Ingrid har hørt, at man kan se havet oppe fra den gamle gravhøj, og det vil hun gerne opleve. Og så betyder det mindre, at visse af de gamle påstår, at bjergmanden bor i højen. For det er jo bare snak ...
 
Nøkkekæret
Kender du Nøkken? Vær glad, hvis du ikke gør ... og vær forsigtig, hvis han kalder fra åen og lover dig guld og grønne skove.
 
Alt godt fra havet
Den første af Henrik Einspors historier, hvor ældgammel folketro sætter spor i den moderne verden. Her er det en fiskehandler, der får en kvinde på krogen.
 
 Nomineret til Orlaprisen 2015
Den yderste dag
En dommedagsprædikant kommer til byen, og snart vil det vise sig, hvem, der tror, og hvem, der ikke gør.
 
Jack Stump Halloween Special
Jack Stump, den grønne dværgdetektiv, er tilbage i en herligt udknaldet halloweenhistorie - og i en pragtudgave.
 
 
 
Forlaget Løse Ænder - Hedebygade 3, 5. - 1754 København V - CVR 32 13 75 04 - Tlf.: 30227597 - Seneste opdatering 9. marts 2020